WPT XVI

Det har nu gått nästan ett år sedan de flesta av oss spenderade en kväll under samma tak, och jag tror inte jag är ensam om att känna att detta år kändes längre än tidigare.

Jag vill börja med att tacka er!

Utan er hade denna turnering knappast överlevt de 16 år som vi nu har samlat ihop och att ni som jag värderar en kväll tillsammans så högt gör att planeringen inför turneringen blir roligare för varje år. Så från botten av mitt hjärta, TACK!

Turneringen WPT Christmas Special grundades och spelades de första åren som många av er redan vet i en liten källarlokal i mitt kära Södertälje. Efter att turneringen flyttades ovan jord, har jag sakta försökt styra oss till nya upplevelser och nya lokaler som t.ex Berns, Nalen och Engsholms Slott.

Årets venue är därför inte bara vacker utan talar till mig på flera olika plan, därav valet, men var exakt meddelas som vanligt först 24 timmar innan start!

Nedan finner ni all information ni kan tänkas behöva inför kvällen, så läs igenom noga!

Ni finner bland annat information om era motståndare, Dresscode, information om mat och dryck samt spelreglerna för årets turnering. Läs extra noga under fliken "Extra".

Välkommen till WPT Christmas Special XVI!

Charlie Ringenson

Browsing Jackets

DRESSCODE

Salmon Steak with Vegetables

MAT

Smoky Drink

DRYCK

DELTAGARE

Man with Medical Mask

EXTRA

Poker Table

SPELREGLER

Poker Chips

BLINDS

Deltagare 2020

Ataseven, Alex

0 vinster, 0 turneringar

Debutant

Några få säger ”en billig kopia” medan de flesta påstår ”bättre än originalet”. Vad som är rätt får ni själva avgöra. En sak är i alla fall säker,  han är minst lika farlig runt bordet som sin storebror...

Räkna med en god stämning och skratt runt bordet.

Boman, David

0 vinster, 2 turneringar

2019 - 3:e plats

David flög under radarn i sin första turnering, men redan i sitt andra försök tog han sig till en tredje plats.

Vem vet vad som väntar denne herre under 2020-turneringen.

Celebioglu, Joseph

0 vinster, 0 turneringar

Debutant

Låt inte den här världsvana charmören se dina kort i onödan, ryktet säger att han kammat hem turneringar i både L.A och London. Detta är dock Josephs första WPT turnering så allt kan hända!

Ek, Niclas

1 vinst, 8 turneringar

2016 - Oplacerad

Mr Stoneface återvänder till turneringen efter fyra års frånvaro. Avtjänade han ett 5-årigt straff för rån? Anordnade han tuppfäktning i San Diego? Ingen som vet, det vi vet är att denne man besitter ett pokerface som få andra.

 

Lundberg, Mikael

0 vinster, 5 turneringar

2019 - 2:a plats

Äldst i Lundberg-klanen spelar han med stor rutin och elegans...så länge han inte; Som poliserna så fint beskrev det under Sthlmsveckan på Gotland ”Han är inte full, bara lite pruttig”. Mike jobbade enkelt in 2:a platsen i förra årets WPT.

Rosén, Linus

0 vinster, 3 turneringar

2019 - 14:e plats

Den gotländska tonen i rösten får dig att känna värmen inombords, men låt dig inte luras! Denne man får dig att känna dig trygg för att sedan dra undan mattan för dig. Linus trillade dock av på 14:e plats i förra turneringen.

Sarcevic, Kosta

0 vinster, 1 turneringar

2019 - 5:e plats

I sin första turnering någonsin fick han veteranerna att slita sig i håret när han tog sig enda till en 5:e plats. Har kallas ”Det unga Serbiska hoppet” och är vid sidan av pokern arvtagare till det berömda Sarcevic imperiet.

Wennberg, Anders

1 vinster, 14 turneringar

2019 - 10:e plats

Enhörnas egen lilla gullegris a.k.a Wenna, a.k.a Raffe, lyckades tyvärr inte ta sig förbi mer än sju personer i förra årets turnering, vi vet dock att den tidigare vinnaren kan bjuda på ett kallt och överraskande storspel.

Ataseven, James

1 vinst, 8 turneringar

2019 - 17:e plats

Mat-connoisseuren och ägaren av Ronna Centrum James Ataseven hade under 2019 års turnering stora problem med motståndet och blev först att åka ut.

Ryktet säger att han är ute efter hämnd i årets turnering, så passa er, inte ens hans eget kött och blod kommer undan!

Bodin, Marcus

0 vinster, 0 turneringar

Debutant

Som en av Sveriges 100 sexigaste män enligt tidningen Plaza Kvinna är den här mannen van att slå oss andra utan kindben på fingrarna.  Så var på din vakt och ge honom ingenting gratis, Marcus är här för att stanna.

Chauhan, Kunal

0 vinster, 2 turneringar

2019 - 6:e plats

Från Tv-serien Success som "Youngest on Wall Street" till Stockholm och en av Veckans Affärers "101 Supertalager" kan ni garanterat se Kunal som ett hot i allt som heter tävling. Har i sina två tidigare turneringar placerat sig i toppskiktet.

Kapasi, Abbas

0 vinster, 0 turneringar

Debutant

Abbas som har deltagit på fler bröllop än ”snitt-Syrianen” har lärt sig att hålla huvudet kallt under festligheter och är i sitt pokerspel väldigt oberäknelig. Bjuder han upp till dans så är detta förmodligen ett trick eller en undanmanöver, så låt dig inte luras av hans glada tillrop.

Ostojic, Milos

0 vinster, 0 turneringar

Debutant

Debuterar i år gör även Milos!
Låt dig inte luras av hans väldiga leende, bakom den mjuka och mysiga fasaden gömmer sig en tävlare av rang som släckt många drömmar när han försvarat buren på hösta nivå för både Bajen och Nacka i Futsal-Sverige.

Rodén, Viktor

1 vinst, 5 turneringar

2019 - 4:e plats

Låt dig inte luras av mannen som fick priset som Sveriges trevligaste man 2019. Här har vi en vinnarskalle som än idag är aktiv i ungefär 200 sporter. Viktor snubblade på målsnöret förra året när han checkade ut på fjärde plats. I år tänker han återigen vinna.

Trygg, Sebastian

0 vinster, 1 turneringar

2017 - Finalbord

Efter nästan ett år i Kenya återvänder nu Mr 10% till Sverige för att medverka i sin andra turnering. Det ryktades om att han under tiden i Afrika skapat en egen WPT filial, men enligt turneringens ordförande har inga cash kommit in.

Aslan, Ruben

0 vinster, 14 turneringar

2019 - 15:e plats

Ruben Aslan a.k.a The Gambler tippades förra turneringen av övriga deltagare som antingen topp tre eller sist. Tyvärr slutade ödet som trea från botten.

Ruben var dock den spelare 2018 som tog ut flest antal motståndare, så slappna inte av i denne herres sällskap.

Can, Rabi

0 vinster, 3 turneringar

2019 - 11:e plats

Rabi Can, även kallad Mr All-in är förmodligen turneringens djärvaste deltagare med i snitt flest re-buys under tidigare turneringar. High stakes skrämmer inte denna man så passa dig, din stack är inte djupare än hans.

Carlsson, Peter

0 vinster, 5 turneringar

2019 - 13:e plats

Mannen, myten, legenden, känd för sin stora käft och sitt dåliga spritsinne. Så fort du slappnar av bredvid denna Norrlänning så spelar han av dig brallorna. Floppade 2019 men kom på andra plats 2018.

I år har han lovat att vinna!

Lundberg, Martin

1 vinst, 14 turneringar

2019 - 16:e plats

Halast av alla deltagare ålar han sig förbi allt motstånd och jag tror de flesta kan erkänna att de blivit lurade minst en gång av denne man. 2019 tog han sig dock vatten överhuvudet när han försökte bluffa fel deltagare, Martin åkte ut näst sist.

Ringenson, Charlie

3 vinster, 14 turneringar

2019 - 8:e plats

Med flest vinster av alla i WPT:s historia kan han definitivt ses som ett hot. Detta är dock ingen man som är beredd att göra grovjobbet, han lurar ofta andra att göra detta genom fina ord och hejarop, så var på din vakt om han gratulerar just ditt spel!

Sarcevic, Marko

0 vinster, 6 turneringar

2019 - 12:e plats

Förmodligen din värsta motståndare i denna turnering. Slipad som få böjer han gärna på spelens alla regler till sin fördel, så håll hårt i korten och kom ihåg att kåk är bättre än ett par, även om denne man påstår annorlunda. Alkohol är ”Serbens” kryptonit så skåla en gång extra.

Vestling, Björn

0 vinster, 4 turneringar

2019 - 7:e plats

I tidigare turneringar sågs Björn som något av en underdog, men efter 7:e platsen i förra årets turnering knep han respekten från Södertälje thugsen och är i år helt klart att räkna med! Detta trots att han lämnat Stockholm för...Göteborg.

Mat preferenser
WPT XVI
arrow&v

OBS! Om du inte har några mat preferenser, så behöver du inte fylla i denna!

Tack!