top of page

Fairmont Monte Carlo

Hotellet Fairmont ser till första ögonkastet ut som ett grymt val av boende vid ett besök i Monte Carlo och Monaco. Jag menar det går knappast att hamna närmre Kasinot som finns en trappa bort, havet och marinan ligger även de en kortare promenad därifrån, till och med beachklubben Nikki Beach har placerat sig på taket av hotellet.

So far so good och om de tidigare sakerna jag nämnt är därför ni besöker staden, ja då är det nog perfekt, men om ni är där för en hotellupplevelse där rummet betyder mycket, då borde ni kanske tänka om.

Inredningen för detta hotell känns knappast genomtänkt då det ”marina temat” mer ger en känsla av en finlandskryssning och där junior sviten består utav ett visserligen hyfsat stort rum, men tyvärr fullt av gamla möbler, heltäckningsmattor och en ganska tråkig vibe.

Jag kommer förhoppningsvis inte besöka hotellet igen, i alla fall inte för att bo.

Plus

  • Bekväma sängar

  • Bra och snabb service

Minus

  • Ful och tråkig inredning

  • Lång kö till valet parkering

Tips

  • Inte värt att lägga ner extra för ett finare rum

Betyg

Hotellet nådde inte upp till mina förväntningar och trots bra läge så kommer jag förmodligen inte besöka hotellet igen, av den enkla anledningen att inredningen fick mig att tro jag var på ett kryssningsfartyg till Åland. 2,5/5

bottom of page