top of page

The Wingers Guide

En nära vän till mig hörde av sig en kväll i början av 2016 och behövde hjälp. Det var i alla fall så jag tolkade det, hon känner mig så bra att hon involverade mig i projektet av den enkla anledningen att hon visste att jag var intresserad. Men som med alla uppgifter mina vänner ger mig, tar jag dem på blodigt allvar.

Uppgiften var enkel, hon skulle arrangera ett event för ett Whiskymärke och behövde hjälp med att komma på bra namn på vad olika cocktails under kvällen skulle heta. Detta är en tjej med öga för detaljer och jag visste att jag fick lägga ner lite extra tänkartid på detta för att stå ut bland alla övriga förslagen som skulle komma in. Jag presenterade tre förslag och till min stora lycka valde hon ett av namnen, nämligen min favorit.

Drinken innehöll Whisky, äppeljuice, citron och ginger beer. Jag la förmodligen ner mycket mer tid än hon förväntade sig på detta, men till slut kom jag på iden att kombinera lite bokstäver av Whisky och ginger och vips var drinken "The Winger" född. Jag var ärligt talat SUPER STOLT!

Drinken är huvudingrediensen av detta namn för jag gillar hur det kom till, men namnet symboliserar så mycket mer.

Wing

Förutom en väldigt trevlig arbetskamrat till mig så förknippar jag ordet med vinge och flygplan och sedan resor. Jag förknippar ordet med en vinge till en vindkraftsturbin, vilket är vad jag arbetat med de senaste åren.

Jag förknippar det även med wing-man, vilket jag enligt mig själv skött mig ganska bra som de senaste åren.

Guide

Wikipedias beskrivning av guide är följande: En guide är en person eller en beskrivning som leder eller visar andra vägen genom ett område, eller beskriver hur man går tillväga med något särskilt. Det kan vara för att till exempel peka ut och informera om sevärdheter, eller för att leda någon längs en säker väg.

Detta är precis det jag vill göra med denna sida, jag vill dela mina erfarenheter med andra som kanske inte rest lika mycket. Kanske finns det något att lära sig eller kanske räcker det med ett tips på en grym restaurang på din favorit destination.

The Winger

De som känner mig eller snarare de som rest med mig vet att man kan förvänta sig att jag tar en del bilder där jag ser ut att krama världen med utsträckta armar. Jag har tagit 100-tals av dem, det har blivit som en tradition på varje resa och nu vet jag varför.

Jag har nog tagit dem för att det är jag som är The Winger, armarna symboliserar mina vingar som flyger över världen och upptäcker nya världar

Jag är The Winger och denna sida är min guide till dig!

the wingers guide
bottom of page