top of page

Hôtel de Paris

Hotel de Paris har och kommer alltid att ha en legendstatus i Saint-Tropez. Hotellet fanns där från början och stod i centrum när myten om staden skapades under det glada 50-talet.

Allt ifrån filmstjärnor, konstnärer, idrottshjältar och alla möjliga kulturella VIP-personligheter har under årtionden huserat innanför Hôtel de Paris väggar. 

Under en renovering i slutet på 80-talet hände dock något och hotellet stängdes och stod så när som övergivet i ca 15 års tid.

Glansen återvänt och detta 5-stjärniga boende slog återigen upp dörrarna 2012, med nyrenoverade våningsplan och en av få hotell i den lilla staden med en egen pool på taket.

 

Hotellet finner du väldigt centralt ett stenkast från hamnen som är själva hjärtat av Saint-Tropez.

Temat för hotellet är 1960-talet, Medelhavet, vatten och kvinnor och du finner en bred variation när det kommer till inredning i de olika rummen.

 

Hit kommer du för att njuta av bra service, god mat, valet parkering och den fina poolen på taket. Behöver du åka till stranden en bit bort så erbjuder hotellet shuttle service.

 

Kan definitivt tänka mig att återvända till detta hotell, speciellt med tanke på rummet med det stora badrummet, den enorma sängen och en trevlig liten terrass.

 

1950-tals ikonen är tillbaka så passa på och njut, man vet aldrig hur länge legenden lever.

Plus

  • Grym service

  • 60-tals inspirerade rum

  • Takpool

  • Läge, läge, läge

Minus

  • Jag fann inget negativt med detta boende

Tips

  • Om du ska till stranden och inte känner för att hyra solstolar så kan du låna enorma och riktigt bekväma handdukar i receptionen

Betyg

Helt klart ett 5-stjärnigt hotell som gör det där lilla extra för att du skall trivas. Jag kommer definitivt återvända : ) 5/5

bottom of page