top of page

Hotel La Bougainville

Att boka boende i Positano har sina fördelar om du reser under låg säsong, priset är lite lägre och det finns fler val än under de populära sommarmånaderna.

 

Bokade detta boende på plats då jag inte riktigt visste var jag ville bo i staden för ens jag sett den, ett smart alternativ denna gång då den enkelriktade vägen genom staden och bergen gjorde billiga taxiresor till ett minne blott.

Hotel La Bougainville finner du fint placerad i stadens mitt,  stranden, affärer och de flesta restauranger når du med en 10 minuters promenad i nedförsbacke och du kommer inte behöva någon taxi.

 

Hotellet är litet och här bor du om du prioriterar läge framför allt annat. Själv bodde jag i ett ganska tråkigt rum, utan utsikt och några utmärkande bekvämligheter, det sista lediga rummet tyvärr. Under städningen kikade jag in i andra rum som såg något trevligare ut och som hade både utsikt och balkong.

 

Ett ok boende, men till ett lite för högt pris om du frågar mig.

Plus

  • Läget var perfekt

  • Trevlig personal

Minus

  • Tråkiga rum, den blå färgen i rummet gjorde det mycket mörkt, hade rekommenderat en vit färg istället

  • Svårt att inte blöta ner hela badrummet under en dusch, munstycket var väggfast och pekade åt fel håll

Tips

  • Parkering finns mitt emot hotellet och kostar 25 euro/natt.

  • Testa sorbet glasspinnarna i affären till höger om hotellet, underbara

Betyg

Personligen kände jag att detta inte var ett särskilt prisvärt hotell och hade det inte varit för läget hade jag nog aldrig bott här. Det finns väldigt många andra hotell i staden för samma pris men med trevligare rum och utsikt för samma pris. Va ute i god tid när du bokar boende i Positano för bästa upplevelse. Jag kommer välja ett annat boende om jag återvänder 3/5.

bottom of page