top of page

Berns

Berns är en riktig Stockholms klassiker som man kanske mer förknippar med fest och mat än med hotell.

Bodde på hotellet i samband med lite fredags fest och hade inga egentliga förväntningar. 

Bokade en svit som jag sett på bild, men blev positivt överraskad av både storleken och utsikten. Marlene Dietrich loge ligger högt upp med utsikt över Berzelii park, rummet har fina ytor och smakfulla detaljer.

Det kan vara lite lurigt att hitta till rummet, men detta höjer bara upplevelsen, bokar du kommer du förstå vad jag menar ;)

Ett bra hotell som jag gärna återvänder till, dock aldrig igen på en helg, då nattklubben hördes igenom väggarna och öronpropparna.

Plus

  • Logen jag bodde i är ett av de häftigaste hotell rummen i Stockholm

  • Bra frukost

  • Fin utsikt

  • Bekväma sängkläder

Minus

  • Nattklubben stängde 03:00 och tills dess hördes festen igenom väggar och öronproppar, besök hotellet på vardagar 

Tips

  • Om du planerar fest eller event, finns det två oslagbara lokaler: Röda rummet och Spegelsalen. Röda rummet bokade jag för ett par år sedan när jag arrangerade min årliga poker turnering. Grym service, bra drinkar och ett rum utan dess like. Kan starkt rekommendera ett event där om du är upp till 30pers.

Betyg

Svårt att betygsätta Berns, jag var visserligen något missnöjd med oljudet, men tycker ändå att det fina rummet och mitt tidigare besök väger upp.

Kan som sagt inte rekommendera att bo här på en helg, men en vardag kommer du ha det super, speciellt i Marlene Dietrich loge. 4/5

bottom of page