top of page
airbnb.png

Surf Stars Penthouse

Vid första resan till den underbara staden San Diego hamnade jag på här, ett stenkast från havet och stranden, mitt på Mission Beach.

Trodde inte jag skulle älska området så pass mycket som jag gjorde och har efter denna resa besökt staden vid tre andra tillfällen.

Lägenheten hyrde jag tillsammans med sju vänner på vår 30-års resan i Kalifornien. Själva boendet var standard, ok sängar, ok storlek och fräscht. Men det som gjorde det till den perfekta starten av vår resa var den enorma terrassen som sträckte sig över hela taket. Sola, grilla och njuta av havsutsikten gör man här, gärna med massa vänner och ett par kalla Coronas.

Plus

  • Enorm terrass

  • Krypavstånd till strand, hav och beachvolley planer

  • Parkering ingår

Minus

  • Mission Beach gillar generellt inte fester efter kl 22, trotsar du detta så sluter grannarna upp och du riskerar att bli utslängd

  • Ett sånt pass stort boende borde kunna erbjuda två parkeringsplatser

Tips

  • Ett stenkast från lägenheten ligger Ralph’s, här handlar du upp dig på mat, alkohol och andra nödvändigheter, fråga kassabiträdet om du kan få använda dennes poängkort när du handlar, vi snackar enorm rabatt. Vi lyckades trimma ner $180 notan med $75, slutsumma $105 :D. Detta underbara ställe finns även i flera andra städer i landet!

Betyg

Ett fantastiskt boende och den enda anledningen att jag bott på andra ställen i San Diego är för att detta varit upptaget när jag letat boende. Ett självklart val om du besöker San Diego 4/5.

bottom of page