top of page

The Winger Eats

En god vän till mig sa en gång: "Jag önskar att det fanns ett piller man kunde ta istället för att äta. Ni vet när man kommer hem är lite trött, har tränat och bara vill få det gjort".

En kul idé och jag hade lätt testat om det fanns, men foodjunkien i mig vet att det inte skulle hålla i längden.

Ett vanligt inslag i mina Instagram stories är just mat, kan inte säga att jag är speciellt road av att tillaga den, men tur nog så finns det tillräckligt med andra personer som gör det :)

Hade en ide att likt hotellen på denna sida skriva om alla restauranger som jag besökt, men insåg snabbt - Whats the point! Vem bryr sig om en dålig kebab jag käkade i Egypten för tio år sedan eller den där kängru biten jag testade in the land down under.

Istället tänkte jag fokusera på alla de smultronställen jag besökt som ni bara måste testa! Restaurangbranschen ställer dock om väldigt snabbt och skiftar fokus likt ingenting annat, vilket innebär att det vore hopplöst att försöka hänga med i svängarna på något annat ställe än i min hemstad.

Därför kommer denna delen främst att handla om Stockholms matscen. Kanske kan jag tipsa om ett ställe mina svenska läsare inte har besökt, eller i alla fall påminna dem om vad de borde äta när fantasin sviker.

Låt det smaka :)

Drick
ÄT
bottom of page