top of page
airbnb.png

La Ponche Duplex

Detta var andra gången jag testade Airbnb i Saint-Tropez och jag blev verkligen inte besviken. Först och främst måste jag nämna läget. Det går typ inte att hitta ett bättre läge, du är mitt i hamnen, men samtidigt några meter bort så du slipper oljudet från turistgatorna. Du har havsutsikt direkt från de båda sovrummen och ett bad i havet är bara ett par meter bort.

 

När du kommer in i lägenheten möts du av en öppen planritning med kök precis vid dörren, vardagsrum med bäddsoffa, öppen spis och en balkong med havsutsikt. Du går sedan upp för spiraltrappan och möts av ett stort sovrum, med öppenspis, bra klädförvaring och även här med en mysig liten balkong och havsutsikt.

 

Bor du här behöver du inte mycket annat, du ser både solen gå upp och ned från din balkong och behöver du ta ett morgon eller kvällsdopp, kan du göra så nere vid piren bara 10m bort.

 

Vi blev väl bemötta vid in-checkning då ägaren visade oss runt och förklarade vad vi behövde veta om området. Vid utcheckning kunde vi till och med stanna lite längre.

Jag hoppas verkligen att boendet kommer vara fortsatt tillgängligt, det blir inte bekvämare än så här.

Plus

  • Badrummet var stort och nästan helt i marmor

  • Utsikten från balkongen var magisk

  • Man kan inte bo mer centralt i Saint-Tropez

  • Husvärden svarade väldigt snabbt på mejl och sms

Minus

  • Det enda minuset är att det inte finns parkering, har du megatur får du en plats precis utanför, men oftast fick vi parkera så långt bort som vid ingången till hamnen. Inte det värsta som finns att promenera genom hamnen dock ;)

Tips

  • Jag har ändlöst med tips i Saint-Tropez efter alla mina resor, läs mina inlägg ovan för bästa upplevelsen!

Betyg

Utan tvekan ett 5/5 boende, jag hoppas på att bo här mycket snart igen :)

bottom of page